• Activiteiten

  nov
  30
  Gebedsavond
  Start30-11-2020 20:00
  PlaatsDigitaal of @home
  dec
  6
  Samenkomst met Kees de Vlieger
  Start06-12-2020 10:00
  PlaatsCultureel centrum Stroud
  dec
  13
  Samenkomst met Jan v/d Akker
  Start13-12-2020 10:00
  PlaatsCultureel centrum Stroud
 • Laatste artikelen

  okt
  13
  We zijn dankbaar dat we na lange tijd weer samen mogen en kunnen komen in Stroud. Hierbij houden we ons uiteraard aan de richtlijnen van overheid en RIVM. Stroud heeft een maximum capaciteit qua zitplekken (1,5 m afstand). Daarom werken we met een reserveringssysteem. De samenkomst duurt ongeveer 80-90 minuten. We zingen niet maar luisteren samen naar een aantal liederen. Er zijn geen kinderdiensten voor onder- en bovenbouw; wel is er oppas voor de Juweeltjes (0-4 jaar). Zij hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.
  okt
  12
  Onze kerkdiensten zijn via livestream thuis te volgen. Dus ook als u niet in de gelegenheid bent om de dienst mee te maken, dan hoeft u deze niet te missen. Hieronder vindt u een compacte handleiding hoe u eenvoudig thuis de livestream kunt volgen, en waar u die op onze website kunt vinden. Een gezegende dienst gewenst!
  apr
  23
  Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet hebben we besloten alle samenkomsten tot en met 31 juni af te gelasten. Onze gemeente heeft geen livestream, wel verzorgen we een boodschap via onze website. We onderzoeken op dit moment op welke manier we weer samen kunnen komen op het moment dat dit weer is toegestaan.