• Activiteiten

  sep
  27
  Samenkomst met Gerben v/d Groep
  Start27-09-2020 10:00
  PlaatsCultureel centrum Stroud
  okt
  4
  Samenkomst met Kees de Vlieger
  Start04-10-2020 10:00
  PlaatsCultureel centrum Stroud
  okt
  5
  Gebedsavond
  Start05-10-2020 20:00
  PlaatsDigitaal of @home
 • Laatste artikelen

  sep
  12
  We zijn dankbaar dat we vanaf 20 september na lange tijd weer samen mogen en kunnen komen in Stroud. Hierbij houden we ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. Stroud heeft een maximum capaciteit qua zitplekken (1,5 m afstand). Daarom werken we met een reserveringssysteem. De samenkomst duurt ongeveer 80-90 minuten. Naast een paar luisterliederen zingen we een aantal liederen om God te eren en groot te maken, daarbij rekening houdend met de ventilatie en de capaciteit van de afzuiging. Er zijn geen kinderdiensten voor onder- en bovenbouw; wel is er oppas voor de Juweeltjes (0-4 jaar). Zij hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.
  sep
  03
  Nadat we sinds het begin van de coronacrisis niet meer konden samenkomen, zien we er nu naar uit om elkaar weer elke week als gemeente te ontmoeten in de wekelijkse samenkomst. Vanaf 20 september hopen we weer elke week te kunnen samenkomen.
  apr
  23
  Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet hebben we besloten alle samenkomsten tot en met 31 juni af te gelasten. Onze gemeente heeft geen livestream, wel verzorgen we een boodschap via onze website. We onderzoeken op dit moment op welke manier we weer samen kunnen komen op het moment dat dit weer is toegestaan.