Introductieavond 3 april

Een aantal keer per jaar willen we mensen die meer over onze gemeente Living Hope willen weten en wellicht deel willen worden van de gemeente, op een ontspannen, gezellige en open manier vertellen waar de gemeente voor staat. Zo leren we elkaar kennen en delen wij wat de visie, de structuur en de geloofsprincipes van de gemeente zijn. Daarnaast willen we uitleggen wat we als gemeente voor elk nieuw lid willen betekenen en hoe we iedereen tot Gods bestemming willen toerusten.

Doelstelling
Na deze introductieavond weet u waar de gemeente Living Hope voor staat en hebt u kunnen ontdekken of dit de plaats is waar God u roept om te mogen ontvangen en dienen. Aanmelding om deel te worden van de gemeente kan tijdens deze avond of daarna. Dit is echter niet verplicht!

Inhoud
Op deze avond bespreken we de missie en visie van de gemeente. Daarnaast delen we belangrijke punten met betrekking tot de structuur en organisatie van de gemeente. Uiteraard is er volop ruimte voor ontmoeting en kennismaking.

Wanneer en waar
Volgende introductieavond is op maandagavond 3 april 2023. De avond vindt plaats op de Roosendaalseweg 61 en start om 19.30 uur.

Opgeven: secretariaat@egputten.nl