Werkvakantie Ethiopië

 • Agenda

  feb
  24
  Begint om 10:00
  Cultureel centrum Stroud
  feb
  27
  Begint om 19:30
  Regina
 • Laatste nieuws

  Dit jaar organiseert de EGP een cursus op maat van Zegenend helpen. Iedereen is welkom. Opgave graag via: secretariaat@egputten,nl
  thema: Hoe kunt je omgaan met de verschillen in je huwelijk. Op 28 maart organiseren we een seminar over het huwelijk. Jan en Imma Slot verzorgen deze avond. Wees welkom! (toegang gratis) Is het huwelijk een zaak van geven en nemen? Hoe kun je omgaan met de dagelijkse verschillen en hoe kun je hierin investeren? Wat zegt de Bijbel hierover? We hopen je in dit seminar handvatten te geven op een luchtige en soms ook humoristische wijze, hoe je met de verschillen in je huwelijk kunt omgaan en zo een goed huwelijk te hebben. Als je goed met elkaar omgaat in het huwelijk, ben je een plek waar (evt.) kinderen, je familie, je vrienden, de gemeente, je buren en jezelf een oase vinden. Een seminar waar je gewoon als toehoorder naar toe kunt gaan. Het is als een lopend buffet, je kunt eruit meenemen wat je aantrekt. Ga de uitdaging van dit seminar aan.
 • Laatste preek

Heeft u/heb jij zin in een uitdaging? Wil je iets voor je naaste betekenen? Toe aan iets bijzonders? Ga dan mee met de werkvakantie van ProVISion!

Werkvakantie Ethiopië

Stichting ProVISion Foundation

Werkvakantie

Komende zomer gaan we voor de 2de keer naar ons project in Ethiopië, om daar mee te helpen aan de opbouw van een trainingscentrum voor geïntegreerde visteelt en ondernemerschap. Periode: 24 juli tot 9 augustus 2017. Kosten zijn € 1500,00 per persoon (excl.inentingen en zakgeld).

Vragen of opgeven bel of mail:
Pieter Schuilenburg (06-14555120, pschuilenburg@live.nl),

Michelle Stam (06-47765650, stammies@arjanstamtransport.nl).

Opgeven graag voor 1 april 2017. Informatiemiddag zaterdag 8 april, 16.00 uur Dorpsstraat 96 te Benthuizen.

Bezoek onze website www.provisionfoundation.nl.

Wil jij of u ons sponsoren? Dat kan, maak uw bijdrage over op

NL65 SNSB 0936 9654 44, tnv STG. ProVISion Foundation, Benthuizen.

Geplaatst op 09-03-2017