Werkvakantie Ethiopië

 • Agenda

  dec
  16
  Begint om 10:00
  Cultureel centrum Stroud
  dec
  23
  Begint om 10:00
  Cultureel centrum Stroud
 • Laatste nieuws

  Laat de Geest u vervullen en zing met elkaar psalmen, lofzangen en liederen die de Geest u ingeeft. Zing en jubel met heel uw hart voor de Heer. (Efeze 5:18-19) Als Evangelische Gemeente Putten vormen we een klein onderdeeltje van de grote verscheidenheid in kerkelijk Nederland. Wij willen een bijbelgetrouwe, evenwichtige, charismatische gemeente zijn en als huisgezin van God functioneren. We zijn er op gericht zoveel mogelijk mensen te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Onze diensten beginnen om 10 uur in het Cultureel centrum ‘Stroud’.
  Op 9 januari 2019 start in Putten opnieuw de cursus ‘Discipelen van Jezus’. Deze cursus is open voor deelnemers vanuit alle kerken en gemeenten in Putten en omgeving. Wil je Jezus beter leren kennen en verlang je ernaar om Hem echt te gaan volgen en dienen in de kracht van Zijn Geest? Dan is deze cursus wellicht een inspiratie en uitdaging voor je! Op 8 woensdagavonden zal Kees de Vlieger de cursus in Putten geven. Kees geeft leiding aan Stichting Kerygma in Voorthuizen en heeft al vele jaren deze cursus gegeven. Iedereen die dit genoemde verlangen heeft, is van harte welkom! Meer info: reginafrumau@gmail.com
 • Laatste preek

Heeft u/heb jij zin in een uitdaging? Wil je iets voor je naaste betekenen? Toe aan iets bijzonders? Ga dan mee met de werkvakantie van ProVISion!

Werkvakantie Ethiopië

Stichting ProVISion Foundation

Werkvakantie

Komende zomer gaan we voor de 2de keer naar ons project in Ethiopië, om daar mee te helpen aan de opbouw van een trainingscentrum voor geïntegreerde visteelt en ondernemerschap. Periode: 24 juli tot 9 augustus 2017. Kosten zijn € 1500,00 per persoon (excl.inentingen en zakgeld).

Vragen of opgeven bel of mail:
Pieter Schuilenburg (06-14555120, pschuilenburg@live.nl),

Michelle Stam (06-47765650, stammies@arjanstamtransport.nl).

Opgeven graag voor 1 april 2017. Informatiemiddag zaterdag 8 april, 16.00 uur Dorpsstraat 96 te Benthuizen.

Bezoek onze website www.provisionfoundation.nl.

Wil jij of u ons sponsoren? Dat kan, maak uw bijdrage over op

NL65 SNSB 0936 9654 44, tnv STG. ProVISion Foundation, Benthuizen.

Geplaatst op 09-03-2017