Israel Cursus

 • Agenda

  dec
  16
  Begint om 10:00
  Cultureel centrum Stroud
  dec
  23
  Begint om 10:00
  Cultureel centrum Stroud
 • Laatste nieuws

  Laat de Geest u vervullen en zing met elkaar psalmen, lofzangen en liederen die de Geest u ingeeft. Zing en jubel met heel uw hart voor de Heer. (Efeze 5:18-19) Als Evangelische Gemeente Putten vormen we een klein onderdeeltje van de grote verscheidenheid in kerkelijk Nederland. Wij willen een bijbelgetrouwe, evenwichtige, charismatische gemeente zijn en als huisgezin van God functioneren. We zijn er op gericht zoveel mogelijk mensen te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Onze diensten beginnen om 10 uur in het Cultureel centrum ā€˜Stroudā€™.
  Op 9 januari 2019 start in Putten opnieuw de cursus ā€˜Discipelen van Jezusā€™. Deze cursus is open voor deelnemers vanuit alle kerken en gemeenten in Putten en omgeving. Wil je Jezus beter leren kennen en verlang je ernaar om Hem echt te gaan volgen en dienen in de kracht van Zijn Geest? Dan is deze cursus wellicht een inspiratie en uitdaging voor je! Op 8 woensdagavonden zal Kees de Vlieger de cursus in Putten geven. Kees geeft leiding aan Stichting Kerygma in Voorthuizen en heeft al vele jaren deze cursus gegeven. Iedereen die dit genoemde verlangen heeft, is van harte welkom! Meer info: reginafrumau@gmail.com
 • Laatste preek

Israƫlcursus voorjaar 2017 februari-april in Nijkerk thema: Jeruzalem dat ik bemin

Bedankt voor je interesse in de Israëlcursus! 
In februari, maart en april vindt in het Israëlcentrum in Nijkerk weer de Israëlcursus plaats. Bekijk hier het programma.

Locatie
De Israëlcursus vindt plaats in het Israëlcentrum aan de Patroonstraat 1 in Nijkerk.

Bereikbaar
Kom je met de auto, dan is het heel simpel: neem op de A28 afrit Nijkerk en sla bij de eerste stoplichten rechtsaf. Reis je met het Openbaar Vervoer? Laat het ons weten: we halen je graag op van treinstation Nijkerk!

Contact
Een vraag over de Israëlcursus? Mail ons dan op projecten@cvi.nl of bel 033 24 588 24.

Blijf ons volgen
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van Christenen voor Israël? Like ons dan op Facebook, volg ons op TwitterGoogle+ of abonneer je op ons YouTube-kanaal!

Geplaatst op 19-02-2017