Israel Cursus

 • Agenda

  feb
  24
  Begint om 10:00
  Cultureel centrum Stroud
  feb
  27
  Begint om 19:30
  Regina
 • Laatste nieuws

  Dit jaar organiseert de EGP een cursus op maat van Zegenend helpen. Iedereen is welkom. Opgave graag via: secretariaat@egputten,nl
  thema: Hoe kunt je omgaan met de verschillen in je huwelijk. Op 28 maart organiseren we een seminar over het huwelijk. Jan en Imma Slot verzorgen deze avond. Wees welkom! (toegang gratis) Is het huwelijk een zaak van geven en nemen? Hoe kun je omgaan met de dagelijkse verschillen en hoe kun je hierin investeren? Wat zegt de Bijbel hierover? We hopen je in dit seminar handvatten te geven op een luchtige en soms ook humoristische wijze, hoe je met de verschillen in je huwelijk kunt omgaan en zo een goed huwelijk te hebben. Als je goed met elkaar omgaat in het huwelijk, ben je een plek waar (evt.) kinderen, je familie, je vrienden, de gemeente, je buren en jezelf een oase vinden. Een seminar waar je gewoon als toehoorder naar toe kunt gaan. Het is als een lopend buffet, je kunt eruit meenemen wat je aantrekt. Ga de uitdaging van dit seminar aan.
 • Laatste preek

Israƫlcursus voorjaar 2017 februari-april in Nijkerk thema: Jeruzalem dat ik bemin

Bedankt voor je interesse in de Israëlcursus! 
In februari, maart en april vindt in het Israëlcentrum in Nijkerk weer de Israëlcursus plaats. Bekijk hier het programma.

Locatie
De Israëlcursus vindt plaats in het Israëlcentrum aan de Patroonstraat 1 in Nijkerk.

Bereikbaar
Kom je met de auto, dan is het heel simpel: neem op de A28 afrit Nijkerk en sla bij de eerste stoplichten rechtsaf. Reis je met het Openbaar Vervoer? Laat het ons weten: we halen je graag op van treinstation Nijkerk!

Contact
Een vraag over de Israëlcursus? Mail ons dan op projecten@cvi.nl of bel 033 24 588 24.

Blijf ons volgen
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van Christenen voor Israël? Like ons dan op Facebook, volg ons op TwitterGoogle+ of abonneer je op ons YouTube-kanaal!

Geplaatst op 19-02-2017